Întrebări frecvente

1. În cât timp este livrată comanda mea?

Orice tip de comandă plasată pe magazinul online urmarestema.ro, telefonic sau prin intrmediul oricărui alt mijloc pus la dispoziție de către operatorii noștri va fi onorată cât de curând posibil. De obicei durata standard pentru livrarea unei comenzi este cuprinsă între 24 și 72 de ore. Dar de asemenea, pot fi onorate și într-un într-un timp mai scurt. Cele mai multe dintre comenzi sunt onorate în maxim 3 ore de la efectuarea plății. ATENȚIE Pentru comenzile proporționale sau Pachetele puse la dispoziție de urmarestema.ro livrarea va începe în 72 de ore dar poate dura până la 14 zile lucrătoare pentru livrarea integrală.

2. Mi se pot rambursa banii?

Politica de retur

Intru-cat magzinul online urmarestema.ro nu comercializeaza obiecte fizice ci doar servicii de natura online prestate cumparatorului, urmarestema.ro nu accepta nici un fel de retur. Odata ce comanda dvs a fost plasata fie telefonic,pe whatsapp,pe retelele de socializare aferente companiei sau prin intermediul magazinului online iar plata a fost efectuata returnarea banilor nu mai poate fi efectuata de catre vanzator. Exceptand situatia in care magazinul nu a onorat comanda cumparatorului in termen de 14 zile. 

3. Care este programul de lucru?

- O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-20, exceptand sarbatorile legale.
- Serviciile disponibile in magazinul online vor fi livrate exclusiv in mediul online.
- Termenul de livrare pentru serviciile solicitate este de 24-72 ore din momentul confirmarii livrarii.

4. Cum pot lua legătura cu un operator urmarestema.ro?

Putem fi contactați telefonic de luni până vineri între orele 12-16 la numărul de telefon 0728607773 (număr cu tarif normal).

Sau NON-STOP pe Whatsapp la numărul 0728607773 , printr-un email la adresa followaici@gmail.com sau orce altă adresă menționată în cadrul magazinului urmarestema.ro. De asemenea ne puteți contacta și prin MESAJ DIRECT pe oricare dintre paginile noastre oficiale de pe Instagram sau Facebook.

5. Cum comand? Puteți comanda oricând (24/7) pe Whatsapp la numărul de telefon 0728607773 , printr-un email către adresa followaici@gmail.com , printr-un mesaj direct către una din paginile noastre oficiale de Instagram ( @urmareste.ma ) și Facebook (Urmareste-ma), sau direct de pe magazinul nostru (urmarestema.ro) cu mențiunea că plata directă către magazin se poate efectua doar prin intermediul PayPal sau cu Criptomonede. 

6. Aveți un buget limitat? Nu ezitați să ne contactați prin intermediul uneia dintre metodele menționate mai sus pentru o ofertă personalizată în funcție de bugetul și preferințele dumneavoastră. 

7. Cum plătesc? Puteți plăti prin Transfer bancar, PayPal, Western Union, MoneyGram, OMV sau Coinbase. Plata directă către magazin se poate realiza doar prin intermediul PayPal sau Coinbase. 

Pentru comenzile directe efectuate pe magazinul nostru. După finalizarea comenzii se revine pe pagina aferentă serviciului comandat, și se completează câmpul "Detaliile comenzii" cu Numele dumneavoastră, emailul şi linkurile corespunzătoare comenzii plasate.