SERVICII PENTRU FACEBOOK

Despre serviciile pentru Facebook

Cu peste 500.000 de aprecieri livrate, putem afirma că serviciile pentru Facebook sunt cele mai apreciate de către toate tipurile de companii mari sau mici, dar și de persoanele publice în căutare de notorietate.
În ce constau aceste servicii?
Vă punem la dispoziție o varietate largă de opțiuni pentru această rețea de socializare, cea mai populară fiind aprecierile pentru o pagină dar de asemenea și aprecierile pentru postări, vizualizările pentru videoclipuri sau recenziile.

Alege profesioniștii! Urmarestema.ro, prima și unica companie din România specializată în creșterea și dezvoltarea afacerilor, persoanelor publice, artiștilor sau a oricărei persoane obișnuite în mediul online. Cu o experiență de peste 6 ani în acest domeniu și peste câteva mii de clienți satisfăcuți în România dar și peste hotare, echipa noastră este unica opțiune plauzibilă pentru orice persoană sau companie care își dorește să colaboreze cu profesioniști.

Toate serviciile regasite pe magzinul nostru oficial vin însoțite de nenumărate bonusuri și beneficii. Ele vă garantează cea mai bună calitate, punctualitate dar și cel mai înalt grad de profesionalism. Un procentaj de aproximativ 80% din întreaga populație a României cu vârsta de până la 65 de ani frecventează cel puțin o rețea de socializare. Fiecare român activ din mediul online poate fi transformat într-un potențial client, fan sau urmăritor activ. Șansele ca acest lucru să fie posibil cresc substanțial în momentul în care există deja o comunitate de oameni creată în jurul paginii/contului dumneavoastră de pe o anumită rețea de socializare.

Achiziționarea de urmăritori/aprecieri/abonați/vizualizări este esențială pentru creșterea organică pe rețelele de socializare. Acest lucru se datorează algorimilor folosiți pe rețele precum IG/FB/YT. Spre exemplu achiziționarea unui număr mare de urmăritori înseamnă o creștere substanțială într-un timp foarte scurt și automat, postările viitoare vor apărea în secțiunea "Explorează" sau "Videoclipuri sugerate" ajungând astfel la persoanele țintă.

Orice Pagină/Profil/Canal cu un număr crescut de urmăritori/aprecieri/abonați conferă o credibilitate mai ridicată dar și o siguranță pentru fiecare vizitator nou. Serviciile noastre se adresează persoanelor/companiilor care se află în căutarea notorietății. 

Fii mai aproape de verificare! Cu toții ne dorim "bulina albastră" în dreptul numelui nostru sau a companiei pe care o conducem. Serviciile noastre te aduc cu un pas mai aproape de ea. Un cont cu un număr nesemnificativ de abonați nu va fi niciodată verificat dar serviciile noastre te ajută să faci un pas imens în drumul către acestă realizare.

Număr mare de urmăritori/aprecieri/abonați=Număr mare de vânzări! Echipa urmarestema.ro vă propune următorul experiment: Folosiți serviciile noastre cu un buget minim timp de o lună. După scurgerea acestui timp, comparați rezultatele lunii precedente cu rezultatele obținute în luna actuală. Dacă rezultatele sunt pozitive, creșteți bugetul iar dacă sunt negative și puteți aduce dovezi concrete pentru a demonstra rezultatul negativ, compania Urmărește-mă vă rambursează 50% din suma cheltuită.